Cubizz

Cubizz is een tiny-office volledig voorzien van zonne-energie en gebouwd met duurzame materialen, en jij kan er gebruik van maken!

Tiny Office: Cubizz in Best

Wachten terwijl jouw auto of fiets aan het opladen is? Maak je tijd nuttig in het volledig duurzame tiny-office van Zonneveld Best genaamd Cubizz. 35m2 duurzaam ingericht en voorzien van een beeldscherm, gratis WiFi, toiletvoorziening, garderobe, koelkast, koffiemachine en keuken.

Cubizz Best vanaf nu te boeken!

We werken aan een geautomatiseerd boeking- en toegangssysteem, maar in de tussentijd is Cubizz al te boeken via het contactformulier. We nemen tijdens werktijd binnen 2 uur contact met u op om uw boeking te bevestigen en u te voorzien van instructies.

Ben jij al overgestapt op Zakelijk 100% groene energie?

Van de Bron is leverancier van 100% groene energie. Enkel 100% groene enerige om precies te zijn. De goeie energie die Zonneveld Best opwekt wordt teruggeleverd via het net aan Van de Bron, en is zo ook voor jou te gebruiken. De 175.000 klanten van Vandebron hebben samen al een miljoen ton CO2-uitstoot bespaard. Help jij ook mee? Je krijgt nu €100 euro korting als je met ons mee oogst aan de natuur!

Stap nu over en krijg €100,- vriendenkorting!